ISO 9001 2015 certified
  Amstelkade 7H 3652 MD Woerdense Verlaat       0031 (0) 654663549

Eco All The Way

In Nederland rijden meer dan 8 miljoen auto’s rond. Van veel van die auto’s worden de ruiten gereinigd met ruitenvloeistof – een chemisch goedje dat zo het milieu in wordt gesproeid. Kan dat nou niet duurzaam dachten de mensen van ECO all the WAY. En ze legden die vraag aan ons voor.

Het was even puzzelen maar we zijn eruit. We hebben een ruitenvloeistof gemaakt die 100% afbreekbaar is en het officiële Milieukeur heeft gekregen. Die vloeistof hebben we verpakt in een biobased verpakking. En oh ja… de etiketten zijn dat ook.

Unieke lijn producten

Omdat auto’s ook worden gewassen, velgen worden gepoetst, ramen soms extra worden behandeld, bekleding wordt gereinigd en insecten apart worden verwijderd hebben we al die producten ook meteen maar verduurzaamd en ook die hebben het officiële Milieukeur gekregen. En natuurlijk ook allemaal in een afbreekbare verpakking. Zo is een unieke lijn producten ontstaan.

Biopromotions zorgt voor de ontwikkeling, de inkoop en de afvulling. ECO all the WAY (onderdeel van Boa Nova Retail Group) voor de retail. Een samenwerking waar toekomst in zit. We zijn benieuwd wat we hierna gaan ontwikkelen…