ISO 9001 2015 certified
  Amstelkade 7H 3652 MD Woerdense Verlaat       0031 (0) 654663549

Wat doen wij?

Biopromotions richt zich op ontwikkeling in de meest brede zin van het woord op duurzaamheid.
Onze focus is om voor u ideeën te creëren die waardevol zijn als , promotionele ondersteuning  , technische ondersteuning of misschien wel een product die u zelf bedacht heeft maar geen productiemethode voor heeft.
Voor al deze dingen kunt u bij ons terecht!

 

Idee, concept en werkwijze

“Uw idee , onze oplossing “ is van toepassing op onze werkwijze.

Een idee wordt door de ontwerpers van Biopromotions omgezet in een concept. Dit concept wordt visueel vormgegeven in een 3D tekening.
Daarna wordt de productiemal vervaardigd waarna de daadwerkelijke productie kan starten.

Biopromotions is een flexibele onderneming en heeft alle disciplines in huis en kan daardoor snel handelen! Maandenlange productietijden komen bij ons niet voor.

Daarnaast beschikt Biopromotions over een groot wereldwijd inkoop netwerk zodat wij naast eigen ontwikkeling en productie ook uw leverancier zijn voor bestaande promotionele producten!

BIOPROMOTIONS BRINGS THE SOLUTION!!

Gezamenlijke waarde creëren

De unieke samenwerking tussen deze producenten van respectievelijk aardappelproducten en spuitgietproducten is geboren uit een sterke intrinsieke motivatie bij beide bedrijven om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van hun leefomgeving. Voor beiden past de samenwerking uitstekend bij hun kernactiviteiten, innovatief karakter en duurzaamheidsvisie.

Deze duurzame producten die Biopromotions vervaadigd uit aardappelzetmeel dat vrijkomt bij het snijden van aardappels tot friet, past goed in de duurzaamheidsdoelstellingen van Lamb Weston / Meijer. Een belangrijk aandachtsgebied voor Lamb Weston / Meijer is een betere benutting van aardappelen, met maximaal hergebruik van bijproducten/ reststromen en deze vervolgens zo hoog mogelijk verwaarden, zowel milieutechnisch als economisch.

Ons team