ISO 9001 2015 certified
  Amstelkade 7H 3652 MD Woerdense Verlaat       0031 (0) 654663549

Uw idee, onze oplossing!

Biopromotions wil een statement maken naar de wereld dat het tijd is voor vernieuwing!

Biopromotions bestaat sinds 2014 en heeft zichzelf sindsdien volop ontwikkeld en zal dit blijven doen. Het richt zich volledig op ontwikkeling van duurzaamheid op alle mogelijke manieren. Wij vinden dat het nu tijd wordt om onze natuur een stukje te helpen door te zoeken naar vervanging van plastic en geloof ons dat er veel meer kan dan dat u denkt!

Eén van de oprichters van Biopromotions is ook één  van de founder en ontwikkelaar van de eerste 100% biologisch afbreekbare golfbal, de Nature SX . Een golfbal is een grote vervuiler doordat er zware metalen inzitten die de natuur ingaan. Alleen in de VS verdwijnen er al 300 miljoen golfballen per jaar! Daarom wil Biopromotions nieuwe concepten lanceren die het plastic moet vervangen. Door onze ervaringen in de afgelopen jaren zijn wij ervan overtuigd dat we bestaande artikelen kunnen vervangen in bioplastic.
Ook willen wij uw ondersteuning zijn met nieuwe ideeën die u niet uitgewerkt krijgt of niet beschikt over de productiemethode, want hoe leuk zou het zijn als uw idee nu wel op de markt kan komen.

Een idee wordt door de ontwerpers van Biopromotions omgezet in een concept. Dit concept wordt visueel vormgegeven in een 3D tekening en vervolgens in een 3D print. Daarna wordt de productiematrijs vervaardigd waarna de daadwerkelijke productie kan starten.
Biopromotions is een flexibele onderneming en heeft alle disciplines in huis en kan daardoor snel handelen!
Daarnaast beschikt Biopromotions over een groot wereldwijd inkoopnetwerk zodat wij naast eigen ontwikkeling en productie ook uw leverancier zijn voor bestaande promotionele producten

Onze focus is om voor u ideeën te creëren die waardevol zijn,  zoals relatiegeschenken, promotionele ondersteuning of misschien wel een product dat u zelf bedacht heeft maar waar u geen productiemethode voor heeft. Voor al deze dingen kunt u bij ons terecht!

Dus in het kort:

  • Wij bedenken en produceren producten op maat na de wens van de klant.
  • Wij bedenken en produceren eigen producten.
  • Wij kunnen uw partner worden met een idee concept wat u niet uitgewerkt krijgt.
  • Wij zijn uw inkoop organisatie voor alles wat met duurzaamheid te maken heeft.
  • Wij kunnen u helpen met zoeken naar financiers of partners voor uw idee.
  • Wij beschikken over een wereldwijd inkoopnetwerk voor uw premiums.

Kortom, wij zijn uw partner die groot meedenkt in het groen!

BIOPROMOTIONS BRINGS THE SOLUTION!